Biciklijada 04

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
subota, 24 septembar, 2022 - 11:00 to 15:00
Adresa: 
Park Barutana
Pančevo
Srbija

Poštovani,

Rotari klub “Mihajlo Pupin” Pančevo, dana 24. septembra 2022. godine (subota) po četvrti put organizuje dobrotvorni biciklistički skup “BICIKLIJADA 04” pod sloganom “Biciklom do zdravijeg života”.

Okupljanje biciklista je u Pančevu, unutar „Barutana“ parka, Prvomajska bb.

Od 12 časova će svi prijavljeni učesnici krenuti u revijalnu vožnju centralnim ulicama grada Pančeva, stazom dužine 6 km, što je ujedno i glavno dešavanje. Staza je obezbeđena redarskom službom i nadležnima iz PU Pančevo.

Svim učesnicima su dostupni sponzorski paketi (majica, osveženje...). Kupovina paketa nije obavezna. Zbog vožnje kolovozom, u revijalnoj vožnji mogu učestvovati samo biciklovi sa minimalnom veličinom točka od 24”.

Deo programa koji je je školskoj deci najinteresantniji jesu takmičenja na poligonu spretnosti i trka u najsporijoj vožnji. Najboljima će biti dodeljene vredne nagrade (jedan bicikl i vrednosni paketi). Učešće za takmičarski deo je besplatno. Molimo Vas da školskoj deci prenesete da mogu da se prijave putem sajta www.biciklijada.rs (od 1.9.2022.) ili direktno na jednom od štandova za učešće.

Biciklijada je postala prepoznatljivi godišnji klupski događaj RC "PANČEVO – MIHAJLO PUPIN" koji okuplja više od dve stotine biciklista iz grada i okoline.

Pozivamo sve prijatelje Rotari kluba “PANČEVO – MIHAJLO PUPIN” da svojim učešćem na “BICIKLIJADI 04” doprinesu popularizaciji korištenja bicikla u saobraćaju te na taj način daju svoj doprinos uspehu ovogodišnje dobrotvorne akcije.

 

Kontakt osoba - organizacija: Vladimir Denćan, 0638111037

Kontakt osoba - finansije: Igor Franc, 060 7007717

Prijateljski pozdrav,

Organizacioni odbor Rotari klub “Mihajlo Pupin” Pančevo