Plodovi Humanosti

Klub: 
Subotica

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
subota, 11 septembar, 2021 - 10:00 to 17:00
Adresa: 
obala Vermeš Lajoša
Palić
Srbija

Dragi prijatelji,

Rotary klub Subotica organizuje svoju tradicionalnu humanitarnu akciju “Plodovi humanosti” u okviru manifestacije "Berbanski Dani" na Paliću. Od prikupljenih sredstava ćemov+ obezbediti nove stipendije za najuspešnije srednjoškolce i studente iz Subotice.
I ove godine subotički Rotarijanci će na ovoj manifestaciji, tradicionalno okupiti svoju porodicu i prijatelje i zajedno sa svojim gostima, pripremati i služiti hranu i piće, a sav prihod od
prodaje je namenjen u humanitarne svrhe.

Ovom prilikom Vas pozivamo da budete sa nama 11. septembra i budete deo akcije koja je prepoznata kao jedna od najvećih u Rotary pokretu u zemlji i okruženju, ali i među stanovništvom Subotice i okoline. Manifestacija će se održati od 10 do 17 časova na obali jezera Palić kod Ženskog štranda. Ovo je prilika da sa svojom porodicom i prijateljima uživate u lepom ambijentu i druženju, a da pritom i pomognete mladim i uspešnim školarcima i studentima.

Plaćanjem kotizacije postajete donator ove akcije. Kotizacija za članove Rotary i njihove goste iznosi 1200 dinara. Kotizacija uključuje tri seta bonova za hranu i piće.

Ukoliko želite da date donaciju, to možete učiniti unapred, putem Ugovora o donatorstvu gde sami određujete visinu uplate na račun (Banka Intesa, broj dinarskog računa: 160-18892-48), ali i na licu mesta. Takođe se na licu mesta mogu dokupiti bonovi za hranu i piće po ceni od 400 din.