Predavanje - „Vrlina je birati najbolje“

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
utorak, 31 maj, 2022 - 19:30
Adresa: 
Hotel Hyatt, Milentija Popovića 5
Belgrade
Srbija

Dragi prijatelji,

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na redovnom sastanku koji će se održati u utorak, 31.05.2022. godine, u hotelu Hyatt, sa početkom od 19:30 časova.

Naš predavač je Srđan Janićijević, vodeći predavač za oblast menadžment i liderstvo.

Srđan Janićijević je osnivač i direktor Mokrogorske. Njegove oblasti iskustva su upravljačko savetovanje, preduzetništvo i poslovni razvoj. Zvanje mastera upravljanja poslovanjem je stekao na TRIUM global senior executive MBA programu, u organizaciji LSE (UK), HEC (France) i NYU STERN (USA). Dodatno se usavršavao na prestižnim poslovnim školama kao što su IMD (Švajcarska), INSEAD (Francuska) i ASHRIDGE (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Srđan će nas prošetati kroz istoriju do zakona o Univerzitetu iz 1905. godine kojim rukovode velikani Jovan Cvijić, Sima Lozanić i Mika Alas, a dobrotvori su Kapetan Miša Anastasijević, Luka Ćelović, Nikola Spasić. Kasnije se industrijalizuje Srbija, pa dolaze Teokarevići, Đorđe Vajfert, Miloš Savčić, Vlada Ilić…Svi su oni gradili novi sistem i pokušali da industrijalizuju i obnove Srbiju koja je stalno bila izložena burnim društvenim promenama i ratnim razaranjima. Ali je, uprkos svemu, iz tog perioda ostala i danas glavna poruka: „Vrlina je birati najbolje“.

 

Prijave: link https://forms.gle/SSzDDcDLVFChthnM6, Viber, Whatsapp 0605691183

Kotizacija: 2.000,00 RSD (uključena večera i neograničeno piće)
Kotizacija za RTC: 500,00 RSD (uključena večera i neograničeno piće)

 

Vidimo se!