Prof. dr Mario Lukinović: “Čuveni srpski pronalazači i nacionalno brendiranje”

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
četvrtak, 12 maj, 2022 - 20:00 to 23:00
Adresa: 
Hedonist Hotel
Trg Kralja Petra I
Pančevo
Srbija

Dragi prijatelji, pozivamo Vas na predavanje Prof. dr  Maria Lukinovića
“Čuveni srpski pronalazači i nacionalno brendiranje”

Rođen u Beogradu 1972. godine. Diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Specijalizirao, magistrirao i doktorirao na Pravnom fakultetu Univerziteta Union u Beogradu. Radio je u Zavodu za intelektualnu svojinu i bio pomoćnik direktora Zavoda za zaštitu prirode Srbije. Sada radi kao vanredni profesor na Pravnom fakultetu Univerziteta Union, a predaje i na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, kao i na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Predavao je i na Akademiji umetnosti u Beogradu.

Član Svetskog udruženja predavača i istraživača u oblasti intelektualne svojine ATRIP. Mentor u Naučno-tehnološkom parku Beograd i koordinator Pravne klinike za intelektualnu svojinu na Pravnom fakultetu Univerziteta Union. Osnivač i predsednik Nacionalnog udruženja eksperata životne sredine.

U toku dosadašnjeg naučnoistraživačkog rada, objavio je više od šezdeset naučnih radova u zemlji i inostranstvu (Kanada, Austrija, Ukrajina, Engleska, Indija...).

NAKON PREDAVANJA ODRŽAĆEMO ZAJEDNIČKI SASTANAK KLUBOVA. PREDSTAVNICI ĆE MOĆI DA PROMOVIŠU SVOJE KLUBOVE I DA PRISUTNIMA PRIKAŽU MINULE AKCIJE I PLANOVE ZA SLEDEĆU GODINU.

Do sada prijavljeni klubovi:

  1. RC Ruma
  2. RC Novi Sad - Neoplanta
  3. RC Smederevo
  4. RC Mihajlo Pupin (organizator)