TRADICIONALNI ROTARI BAL POD MASKAMA U KOTORU

Klub: 
Kotor

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
subota, 18 februar, 2023 - 08:45
Adresa: 
Poslovni Centar "VUKSIC" - D event
Kotor
Crna Gora

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na peti tradicionalni Rotari bal pod maskama koji organizujemo u duhu kotorskih karnevalskih svečanosti u subotu, 18. februara 2023. godine u svečanoj sali "D-Event" (Vukšić centar) u Kotoru. Cilj ove manifestacije je prikupljanje sredstava za nabavku naučne opreme za novoformiranu laboratoriju za molekularnu medicinu Naučno-istraživačkog centra pri Medicinskom fakultetu Univerziteta Crna Gora, te finansiranje post-doktorske specijalizacije u Italiji za rad u laboratoriji za molekularnu medicinu mladom crnogorskom naučniku. Kako bi ispunili ovaj cilj, Rotari klub Kotor je uspostavio partnerstvo sa Rotari klubom Bari iz Italije kroz Global grant projekat „Rotary za preciznu medicinu u Crnoj Gori – Rotary4PM“.

Kao dobri domaćini, učinićemo da Vam ovaj događaj bude prijatan i nezaboravan: tematski Bal pod maskama  „The Great Gatsby" uključiće piće dobrodošlice, večeru, nagradnu lutriju, dobru muziku i zabavu. Kotizacija u iznosu  od 40 eura (piće dobrodošlice i večera uključeno) plaća se na ulazu. Dress code za ovaj događaj je “Great Gatsby style – 1920-e”.

Imajući u vidu da je broj mesta ograničen, molimo Vas da do 14. februara 2023. godine odgovorite i potvrdite broj učesnika sekretaru našeg kluba Aleksandri Ivanović na e-mail: rotary.kotor@gmail.com ili porukom (Viber, WhatsApp) na telefon: +382.69.052.007. Ukoliko Vam je potreban predlog smještaja u Kotoru, ili bilo koja druga informacija, slobodno se obratite sekretaru našeg kluba ili predsjedniku Janku Rackoviću (+382.67.209.847)

U slučaju da niste u mogućnosti da prisustvujete događaju, a ipak želite da nam pomognete da postignemo cilj, svoju donaciju možete uplatiti na naš račun: 530-25989-34 kod NLB banke. Radujemo se što ćemo Vas ugostiti u našem lijepom Kotoru i unaprijed Vam se zahvaljujemo na podršci.