Vinska Akademija

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
četvrtak, 14 oktobar, 2021 - 18:00 to subota, 16 oktobar, 2021 - 21:00
Adresa: 
Beograd
Beograd
Srbija

Dragi Rotarijanci i prijatelji,
Pozivamo vas da nam se pridružite na vinskoj akademiji u periodu od 14. do 16. oktobra u Mamas Shelter-u u Beogradu (https://mamashelter.com/belgrade/meet/ateliers/), svakog dana od 18 do 21 čas.
U okviru naše vinske akademije, očekuju vas predavanja i praktične vežbe sa degustacijom oko 20 vrsta vina, sa ciljem da se učesnici upoznaju sa: o Osnovnim pojmovima vinske kulture, o Svim značajnijim vinskim regijama sveta, o Pravilnim negovanjem i serviranjem vina, o Osnovnim principima uparivanja vina i hrane, i o Osnovam tehnikama senzorne analize i ocenjivanje kvaliteta vina.
Kroz svet vina vodiće nas Stevan Kostreš koji ima 17 godina iskustva na poslovima prodaje, marketinga i edukacije iz oblasti vina i vinske kulture. Predsednik je, osnivač i predavač u Udruženju Somelijera Vojvodine (USV), gde se već 14 godina vrše profesionalne obuke, koje je pohađalo više od 400 polaznika. Organizator je mnoštva vinskih izložbi, salona, degustacija i master class radionica. Radio kao regionalni predstavnik za francuske vinarije Bollinger, La Chablisienne i Castel., Key Account Manager Vinarije Kovačević, Direktor prodaje Podruma Erdevik. Trenutno CEO tvojavinoteka.rs i edu-wine.com.
Cena za učešće na događaju je 14.900 RSD, a 20% od ove vrednosti će biti usmereno za podšku projekta organizacije Banka Hrane Beograd (https://bankahrane.org.rs).
Svi učesnici kursa će dobiti besplatna članarinu za EduWine Comunity u trajanju na 12 meseci.
Molimo sve zainteresovane da se prijave do 06.10. na sledeću mail adresu: dvidakovic89@gmail.com
Broj mesta za ovaj događaj je ograničen na 20 ljudi, tako da ukoliko ste zainteresovani molim Vas da se što pre prijavite.
Radujemo se realizaciji ove akcije uz vašu pomoć!

Prilozi: 
PDF icon Poziv