Posjeta guvernera Rotari Distrikta 2483 Nikole Božića Rotary klubu Pljevlja

Slika korisnika Svetlana Dujović
Svetlana Dujović 4 avgust, 2022 - 11:21

Guverner Nikola Bozić je posjetio Pljevlja i prisustvovao sastanku kluba 29.7.2022. godine. Na sastanku je Guverner predstavio ciljeve za ovu godinu i plan aktivnosti Distrikta a predsjednik Rotary cluba Pljevlja Veselin Sokić je upoznao Guvernera sa predhodnim aktivnostima kluba i planovima za budućnost.  Na sastanku se razgovaralo i o mogućim planovima za apliciranje za Global grant.

Tokom posjete Pljevljima Guverner se sastao i sa predsjednikom opštine Pljevlja gospodinom Rajkom Kovačevićem sa kojim je razgovarao o mogućoj podršci lokalne samouprave Rotary klubu Pljevlja tokom realizaciji projekata.

Guverner je održao predavanje i razgovarao sa učenicima i studentima kao i organizatorima “Inženjersku školu nauke” koja se održava u Pljevljima. Inženjersku školu koja traje nedjelju dana pohađaju djeca iz Pljevalja i drugih gradova Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Guverner je posjetio i Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i lica sa invaliditetom Pljevlja i NVU Roditelja djece sa teškoćama u razvoju “Zračak Nade” i upoznao se sa njihovim radom. U prijateljskoj atmosferi predstavnici ustanove i NVU su se zahvalili Rotary clubu Pljevlja na dosadašnjoj podršci a razgovaralo se i o mogućim budućim projektima.